Lessen

4.4 Door Vader- en Moederschap kan de Ziel zich op Aarde ontwikkelen

 

Uitdijing en evolutie vinden we in ons dagelijks leven op Aarde in alles terug. Ook de menselijke ziel, als Goddelijke vonk, moet uitdijen, moet evolueren en zich de Goddelijke levenswetten eigen te maken.
Door het maatschappelijk leven en door vader- en moederschap kan de ziel zich ontwikkelen en krijgt uiteindelijk afstemming op de eerste Hemelse Sfeer.

Bron:

-Juist door het huwelijk, en het maatschappelijke leven en bestaan, kan de mens zich de ruimtelijke levenswetten eigen maken en is voor de ontwaking van zijn Goddelijke afstemming.

De Kosmologie van Jozef Rulof deel 5 p.182-186

-Wanneer man en vrouw willen dienen, krijgen zij afstemming op de eerste sfeer en eerst nu beleven wij óngekend geluk, thans is het huwelijk universeel én gereed voor het dragen van de levenswetten!

De Kosmologie van Jozef Rulof deel 5 p.203-205

-De uitdijingswetten voeren ons tot de Goddelijke harmonie, de levensgraden tot al die goddelijke eigenschappen, waarvan de liefde de hoogste is.

“De Kosmologie van Jozef Rulof deel 1” p.228

-Aanvaard dit alles, het is Goddelijke waarheid! Al deze wetten behoren u toe. Ze leven onder uw menselijke hart. Maar gij hebt ze u eigen te maken. En dat wordt uw bewustzijn. Dat wordt uw vader- en moederschap. Dat wordt de sfeer waarin ge leven zult!

De Kosmologie van Jozef Rulof deel 1 p.176

Citaten uit de boeken van Jozef Rulof