Lessen

32.5 Veel dieren kunnen geesten zien

 

Vele dieren zijn helderziend. Zij kunnen een geestelijke verschijning waarnemen. Zij hebben vaak een fijnere intuitie dan de mens. In het verhaal hieronder bezoekt Jozef Rulof als geest een vrouw met drie hondjes. De vrouw merkt daar totaal niks van, maar de hondjes nemen hem wel waar en tonen dit door te gaan grommen.

-Kijk, André, hier is de vrouw, die ik bezoeken wilde.” André zag, dat zij zich in een slaapkamer bevonden. Op een prachtig bed lag een nog jonge, zeer schone vrouw en naast haar lagen drie hondjes, die begonnen te brommen, terwijl een van hen naar Alcar keek
„Zie je dat, André? Het beestje ziet mij. Vele dieren zijn helderziend en dit hondje heeft een fijnere intuïtie dan zijn meesteres.”

Een Blik in het Hiernamaals p.150

-De vrouw leeft niet met de stof, maar zij wordt door de stof geleefd: Deze jonge vrouw wil haar hondjes voor zich alleen hebben en niemand mag de onschuldige diertjes aanhalen. Zij geeft meer voor hen uit, dan voor een van haar ondergeschikten, die het zwaarste werk voor haar moeten doen. Alles uit eigenliefde, André. Nooit waardeert zij de goede zorgen van haar personeel. Het zou een zegen voor haar zijn, wanneer zij haar stoffelijk bezit verloor, want door al deze weelde gaat zij ten onder. Zij leeft niet met de stof, doch zij wordt door de stof geleefd, zoals zovelen met haar, die nog op de aarde vertoeven.

Een Blik in het Hiernamaals p.152

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof