Lessen

20.5 Soms komen tweelingzielen elkaar op Aarde tegen

 

Als gevolg van Karma moet elke ziel zijn eigen weg volgen, zonder zijn of haar tweelingziel. Toch kan het zo zijn dat zij elkaar op aarde ontmoeten. Dat hoeft niet altijd als man en vrouw te zijn. Ook vader en dochter kunnen tweelingziel zijn. Twee mannen of twee vrouwen. Elke Aardse combinatie is mogelijk. Jong en oud, arm en rijk, lelijk en mooi. Je herkent elkaar als tweelingziel aan het bijzondere en blijvende gevoel van tweelingziel Liefde. Tweelingzielen begrijpen elkaar volkomen, hebben elkaar volkomen lief en zijn dan één van kleur en één van voelen en denken.

-Er zijn reeds mensen op aarde, die dáár al hun eeuwige tweelingziel bezitten, doch de meesten die op aarde leven en dan nog alleen zij die dorsten en verlangen en veel liefde voelen en kunnen geven, die bewust zijn in hun gevoelens en hun liefde, ontvangen aan deze zijde hun tweelingziel en die band is eeuwig. Maar dat is eerst mogelijk, wanneer zij zichzelf en het leven van hun eigen ziel en al het andere leven liefhebben en begrijpen. Dan ontvangen zielen, dus mensen, het hoogste geluk dat ooit een mens kan ontvangen en dit is de tweelingliefde.

Het Ontstaan van het Heelal p.504 

-Moeders en vaders hebben lief en zijn tweelingzielen, zij dragen de ruimte, doch het kind werd aangetrokken door één ziel, door de vader of de moeder en ontvangt, of geeft, of dient! Moeder en kind kunnen tweelingzielen zijn! Vader en dochter kunnen tweelingzielen zijn! Broers en zusters en zusters én zusters, kunnen tweelingzielen zijn, omdat zij elkaar telkens weer zullen ontmoeten! De rijke en de arme kunnen tweelingzielen zijn!

De Kosmologie van Jozef Rulof 5 p.208

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof