Lessen

4.6 Mens, Zon en Maan waren het begin van het uitdijende heelal

 

Miljarden jaren geleden is ons universum uit de Goddelijke Albron geboren door werking van de Almoeder.
In de laatste fase van deze werking ontstond er een enorme bol van trillend en sidderend goud licht, die op zeker moment uit elkaar barstte en zich als Goddelijk plasma verspreidde in het Universum. Vergelijkbaar met wat de Aardse wetenschap de Oerknal noemt.

-De Goddelijke Energie manifesteerde zich door twee Kosmische Basiskrachten, twee Kosmische wetten. Beide krachten vinden we in alles terug. Alles is in essentie energie. Moederschap en Vaderschap. Baring en Schepping. Uitdijing en Verdichting.

-Moeder Maan en Vader Zon waren de oorspronkelijke vertegenwoordigers van deze Goddelijke krachten en zijn nog steeds het middelpunt van de schepping en van het uitdijend Heelal, waar moederlijke planeten en vaderlijke zonnen baren en scheppen.

Dit proces van “Oerknal” en uitdijend Heelal werd door de mysticus Jozef Rulof al in de jaren ’30 uitvoerig beschreven in het boek “Het ontstaan van het Heelal”. Dit verklaart ook waarom juist ons zonnestelsel het middelpunt en startpunt van het uitdijend Heelal is. Iets dat de huidige wetenschap niet kan verklaren.

https://rulof.nl/Het-Ontstaan-van-het-Heelal/1

De mantra bij deze les: Jaya Jaya Devi Mata is gerelateerd aan de oude Veda’s en is een begroeting van de Almoeder.