Lessen

27.10 In de Tempel der Medici werkt men aan een methode om kanker definitief te genezen

 

In alle sferen bevinden zich schitterende tempels waar de ziel zich verder kan  ontwikkelen. Zo is er de Tempel van de Moeder en de Tempel van het Heelal, waarin je je met het heelal kan verbinden. In de 1e sfeer staat de Tempel der Medici. Alles wat in het Heelal leeftwordt hier bestudeerd. Hier worden alle ziekten van de mens op aarde bestudeerd en ontwikkelt men methoden voor genezing. Hier wordt ookgewerkt aan het instrument dat de ziekte kanker zal genezen en definitief zal oplossen.

-In de eerste sfeer staat een majestueus gebouw, het is opgetrokken van sneeuwwit marmer en het is daarin, dat de geleerden hun machtige wonderen voor de volken der aarde voltooien.

-Op een hoog plateau, boven alles verheven, als het symbool van dienende liefde en opoffering, staat daar de Tempel der Medici.

Volkeren der Aarde p.292

-Iedere pilaar stelt hier een meester voor, die aan de Tempel zijn eigen krachten heeft geschonken en waardoor het gebouw opgetrokken werd.

-Alle faculteiten van de Aarde die geestelijke afstemming hebben, vinden wij in de Tempel terug. Wie hen volgen wil, zich een studie eigen wil maken, is gereed om te dienen en kan zich hier bekwamen.

-Honderden jaren zijn er nodig, zo wij alles van de Tempel willen afweten. Wat in het heelal leeft en geboren is, vinden wij in de Tempel terug. Wij kunnen ons met dat leven verbinden en er van gevoel tot gevoel mee spreken. Iedere studie is voor deze zijde oneindig, omdat wij er de stoffelijke en astrale wetten door leren kennen.

Volkeren der Aarde p.295,296

Hier worden de ziekte-aura’s van de Aarde bewaard en onderzocht en wel die van de kanker. Een van de vreselijkste ziekten die het menselijke organisme ondermijnt en grondig vernietigt, zullen wij thans leren kennen.

-In de Eeuw van Christus zal het wonderbaarlijke instrument op Aarde worden gebracht, dat deze afschuwelijke ziekte met succes zal bestrijden en doen oplossen!

Volkeren der Aarde p.297

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof