Lessen

22.2 De Universiteit van Christus is opgericht door de Orde van Christus

 

De kennis in de 27 boeken van Jozef Rulof vormt tezamen een coherente Spirituele Wijsheid, een Geestelijke Wetenschap, een Kosmologie met een diepgang, zoals die nog nooit eerder op Aarde was ontvangen. In de Vierde Hemelse Lichtsfeer bevindt zich de “Universiteit van Christus”. Deze is gesticht door de orde van Christus. De mentor is Christus zelf, die als één van de eerste zielen het Al bewustzijn had bereikt. De Kennis van “Alles wat er is” en ooit is geweest en van alle dimensies en Universums is hier aanwezig. De Wijsheid, zoals verwoord in de boeken van Jozef Rulof en in het bijzonder in “De Kosmologie deel I t/m V” is echter nog maar een deel van deze zeer omvangrijke Kosmologie, die wij als mens ooit nog zullen mogen ontvangen en ervaren, maar waar wij nu nog niet het juiste evolutieniveau en bewustzijn voor hebben.

-Weet nú, de ‘Eeuw van Christus’ is begonnen. De ‘Universiteit van Christus’ opent haar poorten. De leer van de ‘ALbron’ komt nu op aarde. En daarvoor zult gij en wij dienen. Beleef deze ijle stof, mijn broeders en verklaar voor het kind van Moeder Aarde de wetten.Beleef elke levensgraad voor de ziel en geest. De wetten zullen u van de ‘Almoeder’ overtuigen.

 De Kosmologie 1 p.300

-Die orde, de Universiteit van Christus, dat is de orde uit de zevende sfeer, en die orde leeft in het Al, dat is één bron, één denken, één voelen, één taak, één bewustwording, één bewustzijn, één moeder-, één vaderschap, alles, álles één.

 Vraag en Antwoord 5 p.337

-Thans kán het kwade het goede niet meer overwinnen, want de ‘Universiteit van Christus’ is op Aarde gebracht en de éérste Mentor is nu ‘André-Dectar’!  Wie hém en zijn léér aanvaarden kan, krijgt ‘licht, leven én liefde’! Wie hem volgen wil, betreedt de sferen van licht, voor die mensen is er géén dood meer.

De Kosmologie 5 p.250

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof