Lessen

20.2 Door tweelingziel liefde voor eeuwig met elkaar verbonden

 

Op onze kosmische levensweg hebben we een vaste levenspartner, onze tweelingziel. Reeds bij de eerste splitsing op de eerste planeet is deze liefde ontstaan.
Deze tweelingziel liefde is zo bijzonder, omdat deze tot de goddelijke splitsing behoorde en direct ontstaan is uit Almoederlijke denken, voelen en bewustzijn. Een liefde die niet te vergelijken is met verliefdheid zoals wij die als mensen hier op Aarde kennen. Die bijzondere liefde, dat één zijn met die ander, kunnen we met niemand anders ooit nog beleven, behalve met onze tweelingziel.

-Dat deel waar wij hiermee het éénzijn hebben beleefd, dat kan u nooit en te nimmer, niemand meer in de ruimte schenken, want hier behoren wij tot de Goddelijke splitsing. Voelt u dit? Dit is nog Goddelijk bewust scheppen en baren. Dit geschiedt vanuit het directe Goddelijke, Almoederlijke denken, voelen en bewustzijn.

LEC-lezingen2 p.52 

Tweelingliefde waarop gij wacht en die gij bezig zijt te verdienen, is de heiligste verbinding die wij aan deze zijde kennen, is het hoogste geluk dat God aan Zijn kinderen kan schenken. Deze liefde geeft, zij dient; zij gaat over in hem en hij in haar, zij leven door hun gevoel, in gebed en in geloof en werken voor één doel, om de mens en al het andere leven dat God heeft geschapen, gelukkig te maken.

CYC-kringloop p.202

Wanneer man en vrouw het geestelijke geluk op Aarde bezitten, zij elkander volkomen liefhebben en begrijpen, bezitten zij meestal de tweelingliefde en zijn tweelingzielen. Ze zijn dan één van kleur en één in voelen en denken.

Volkeren der Aarde p.392

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof