Lessen

17.1 Eens, miljarden jaren geleden was er leven op Mars!

 

In 2018 heeft NASA meegedeeld dat Marsrover Curiosity organische moleculen had gevonden in het drie miljard jaar oude afzettingsgesteenten op Mars en ook methaan in de atmosfeer. De vondst van organisch materiaal kan erop wijzen dat er leven op Mars is geweest, maar een bewijs daarvoor is het niet, aldus VTM

Bron: Science 08 Jun 2018

In de jaren ’30 van de vorige eeuw gaf Jozef Rulof (1898-1952) al een gedetailleerde beschrijving van het leven, dat ooit op Mars aanwezig was. Miljarden jaren geleden, toen het leven op Aarde nog moest beginnen, was er al leven op Mars.

Bron: Het Ontstaan van het Heelal van Jozef Rulof

De metafysicus Jozef Rulof kon uit zijn lichaam treden en werd dan door zijn Hemelse meesters rondgeleid in de astrale werelden van na de dood. Zijn Meesters lieten hem ook het leven van mens, dier en natuur zien, zoals dat miljarden jaren geleden uit de Goddelijke Basiskrachten werd geboren en daarna evolueerde op Maan, Mars, Aarde en tussenplaneten. (Zie ook Les.15 en 16)

-God schiep voor deze ruimten drie opvolgende levensgraden. Als hoofdplaneten zijn dit: Maan, Mars en Moeder Aarde. Zij werden met elkaar verbonden en aanvaardden deze kosmische éénheid.

De Kosmologie van Jozef Rulof deel 1 p.103

Bron: Citaten uit de boeken van Jozef Rulof